ORU KAYAK KIEZEN


Lees over verschillende kayak-wensen op een rijtje, Dan is het makkelijker kiezen uit de verschillende ORU KAYAKS die we nu aanbieden. We hebben er VIER:

> THE HAVEN2019
Prijs 1990,00 Euro
NU MET
TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

De Haven2019 kayak is een lichtgewicht origami tandem kayak. Designprimeur op het water: het is compact opvouwbaar tot een pakket van 83x73x38cm en het weegt maar 18 kg. Als eerste te krijgen bij ORU KAYAKS CLUB NEDERLAND. De kayak is ontworpen voor twee personen. Met 475cm lengte haal je een mooie koerssnelheid en kun je om beurten peddelen terwijl je maatje even rust of een foto maakt. Twee kinderen en een hondje mee? Past er allemaal in.
Toch zijn er ook dagen dat je er een keer alleen op uit wilt om lekker rustig te vissen? Door de voetsteun en enkele sluitclips anders te bevestigen, komt het zitje in het midden van de kayak en transformeert de two seater in ’n eenpersoons versie. Maximum Fun, want het kost geen moeite de kayak in je eentje uit het water te tillen en op te bergen in de kofferbak van je auto.

De Haven2019, is nu in productie. Eerste levering in Europa, direct uit Nederland wordt voorjaar 2019 verwacht.

> Lees meer details over de HAVEN hier


#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen

> THE BEACH LT 
Prijs 1295,00 Euro
NU MET
Nl-talige TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

De Beach LT kayak is een echte mooi-weer-kayak. Hij ligt zeer stabiel in het water, zodat je er gemakkelijk in en uit kunt stappen als je wil zwemmen. Veel ruimte voor lange benen door de open cockpit. En er is voldoende ruimte voor ’n picknickmand, je hond of om een kind mee te nemen. 
 
de Haven, is doorontwikkeld gebaseerd op de zelfde vorm als de BEACH, met de snelle “overslag”manier van vouwen. De romp is verlengd zodat er twee zitplaatsen zijn omdat samen peddelen heel leerzaam en ontspannend kan zijn.
#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

 


#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

> ORU KAYAK BAY ST 
Prijs 1595,00 Euro
NU MET
Nl-talige TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #origami #vouwen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

Daar is de stoere Bay ST 2019 voor meer snelheid en dagtochten. Het model uit 2019 is inmiddels de derde generatie in deze vorm en alle kinderziektes zijn verholpen. Het nieuwe schuif-sluitsysteem is erg handig en de kans om onderdelen te beschadigen bij het vouwen is bij deze serie helemaal niet meer mogelijk, Deze kayak heeft een rond mangat, dat goed afsluitbaar is, zodat je er ook mee kunt varen bij minder mooi weer in het voor- en naseizoen of wanneer je met golven of opspattend water te maken krijgt. De Bay ST is bovendien zeewaardig. Hij heeft een prima ligging, koerst als een speer en is als alle ORU KAYAKS licht om te tillen. In- en uitstappen op het water vereist enige oefening, via steiger of de oever gaat inschepen probleemloos door zijn platte bodem. Kortom, de Bay ST is met zijn 3.75m lengte een professionele allrounder.

#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #origami #vouwen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

> COAST XT 2019 
Prijs 2495,00 Euro
NU MET
Nl-talige TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

Tot slot bieden we de  Coast XT aan die 4,5 m lang is. Met deze kayak kun je niet alleen fors hogere snelheden behalen, maar ook flink wat bagage meenemen als je meerdaagse tochten wilt maken. Zonder bepakking is het aan te raden de Coast XT extra te beladen met een of meer waterjerrycans zodat hij toch dieper in het water ligt. 

ONZE DEMO’S

Je kunt ons bellen om een privé demo afspraak te maken. We rekenen 65,–  euro kosten voor een vrijblijvende persoonlijke demo op water.
Bij aankoop van een kayak  na de demo wordt dit bedrag niet berekend.
Tijdens de demo die circa 1.5 uur duurt, oefen je het uitvouwen van doos naar kayak en vice versa, krijg je tips voor het in- en uitstappen en kan je meteen zelf varen. Een vliegende start die zeker door alle deelnemers prettig wordt ervaren.

Kom je naar een groeps-demo op een van te voren afgesproken vaarplek bij je in de buurt, dan is de demo gratis.


> KIJK HIER VOOR
ACTUEELE DEMO DATA
EN LOCATIES
> OF een persoonlijk DEMO