ORU KAYAK KIEZEN


Een Oru Kayak Kiezen is niet moeilijk met onze keuzehulp. Lees hier over verschillende kayak-wensen op een rijtje, Dan is het makkelijker een beslissing te nemen tussen de verschillende ORU KAYAKS die we nu aanbieden. We hebben er VIJF:
twee met ronde cockpit:
de BAY en de COAST
twee met open cockpit:
DE BEACH en DE HAVEN en

een super kleine:

DE INLET

info en specificaties alle oru kayaks die je kan kiezen bij de NL dealer:

> THE INLET
Prijs 1050,00

EARLY BIRDS KORTING
VOOR 995,- Euro
NU MET
TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

THE INLET is de allernieuwste telg van de ORU KAYAK-familie. De naam THE INLET betekent inham, is geïnspireerd op varen op rustige Fjorden of binnenmeren. 

Deze superkleine een-persoons-kayak weegt slechts 9 kilo en meet in opgevouwen toestand maar 110 x 48 x 25 cm. Het is een draagbaar pakket dat nog maar half zo hoog is als de andere modellen van ORU KAYAK. Hij past makkelijk in je rugzak!
Ontworpen voor recreatief gebruikt op rustig water, maakt THE INLET geschikt voor kayakers van elk niveau.  Én het is verasend betaalbaar.
Let’s all get out on the water! Door zijn 3 m lengte zoekt hij iets meer de koers, als je het vergelijkt met bv de langere BEACH LT. Wil je langere afstanden varen, dan is een kayak van 3.75m lente een betere keuze.
> Lees meer details over THE INLET hier

MATEN / SPECIFICATIES
Gewicht: 9 kg
UITGEVOUWEN
• lengte: 3 m
• Breedte: 76 cm
• Maximale belading: 115 kg
• Open cockpit
PAKKET
opgevouwen: 100 x 48 x 25 cm
UV bescherming voor 10 jaar
fabrieksgarantie voor 20.000 keer vouwen
 

> THE HAVEN
Prijs 2199,00
VOOR 1999,- Euro

NU MET
TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

De Haven kayak is een lichtgewicht origami tandem kayak. Design op het water: het is compact opvouwbaar tot een pakket van 83x73x38cm en het weegt maar 18 kg. In 2021 ondergaat hij een gehele revisie van het ontwerp en is eerste te krijgen bij ORU KAYAKS CLUB NEDERLAND. De kayak is ontworpen voor twee personen. Met 475cm lengte haal je een mooie koerssnelheid en kun je om beurten peddelen terwijl je maatje even rust of een foto maakt. Twee kinderen en een hondje mee? Past er allemaal in.
Toch zijn er ook dagen dat je er een keer alleen op uit wilt om lekker rustig te vissen? Door de voetsteun en enkele sluitclips anders te bevestigen, komt het zitje in het midden van de kayak en transformeert de two seater in ’n eenpersoons versie. Maximum Fun, want het kost geen moeite de kayak in je eentje uit het water te tillen en op te bergen in de kofferbak van je auto.
THE HAVEN 2021 wordt grondig onder handen genomen door het Oru Design Team. oa de rails aan de zijkanten, de trekstang en de clips waar je de zitjes mee vast zet zullen herzien zijn in het nieuwste model. We verwachten levering vanaf juni. Zorg ervoor dat u er een op tijd reserveert. Onze eerste levering is maar 10 exemplaren.


The HAVEN 2019 • SPECIFICATIES
kayak lengte 4.9 m
kayak breedte 80 cm
gewicht 18 kg
belading 240 kg
als pakket 83 x 73 x 38cm

> Lees meer details over de HAVEN hier


#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen

> THE BEACH LT 
Prijs 1399,00
voor 1295,00
NU MET
Nl-talige TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

De Beach LT kayak is een echte mooi-weer-kayak. Hij ligt zeer stabiel in het water, zodat je er gemakkelijk in en uit kunt stappen als je wil zwemmen. Veel ruimte voor lange benen door de open cockpit, voor lange mensen of als je niet meer heel soepel in de heupen bent, is hij eveneens ideaal. En er is voldoende ruimte voor ‘n picknickmand of rugzak met warme kleren, waar je direct bij kunt zonder uit de kayak te hoeven te stappen. Een hond of een kind tussen je benen is eveneens een optie als je ze mee wilt nemen. 
 
de Haven, is doorontwikkeld gebaseerd op de zelfde vorm als de BEACH, met de snelle “overslag”manier van vouwen. De romp is verlengd zodat er twee zitplaatsen zijn omdat samen peddelen heel leerzaam en ontspannend kan zijn.
The BEACH LT • SPECIFICATIES
kayak lengte 3.7 m
kayak breedte 70 cm
gewicht 12 kg
belading 120 – 140 kg
als pakket 81 x 71 x 33cm
#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

 


> KIJK HIER VOOR
ACTUEELE DEMO DATA
EN LOCATIES
> OF een persoonlijk DEMO
IN DEN HAAG


#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

> ORU KAYAK BAY ST 
Prijs 1699,00
Voor 1599,00
NU MET
Nl-talige TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #origami #vouwen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

Daar is de stoere Bay ST voor meer snelheid en dagtochten. Het model uit 2021 is inmiddels de vierde generatie in deze vorm en alle kinderziektes zijn verholpen. Het nieuwe schuif-sluitsysteem is erg handig en de kans om onderdelen te beschadigen bij het vouwen is bij deze serie helemaal niet meer mogelijk, Bovendien zijn sommige essentieele sluitclips nu in metaal ipv kunsstof uitgevoerd. De BAY ST kayak heeft een rond mangat, dat goed afsluitbaar is met een spatscherm, zodat je er ook mee kunt varen bij minder mooi weer in het voor- en naseizoen of wanneer je met golven of opspattend water te maken krijgt. Deze kayak is bovendien zeewaardig. Hij heeft een prima ligging, koerst als een speer en is als alle ORU KAYAKS licht om te tillen. In- en uitstappen op het water vereist enige oefening, via steiger of de oever gaat inschepen probleemloos door zijn platte bodem. Kortom, de Bay ST is met zijn 3.75m lengte een professionele allrounder.

The BAY ST • SPECIFICATIES
kayak lengte 3.7 m
kayak breedte 63 cm / cockpit 41 x 76 cm
gewicht 13 kg
belading 140 kg, bagageinhoud 90 liter
als pakket 81 x 71 x 33cm

 
#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #origami #vouwen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

> COAST XT 
Prijs 2495,00
Voor 2099,00
bestellen? MAIL ONS!
Nl-talige TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

Tot slot bieden we de  Coast XT aan die 4,5 m lang is en ook een ronde cockpit heeft. Met deze kayak kun je niet alleen fors hogere snelheden behalen, maar ook flink wat bagage meenemen als je meerdaagse tochten wilt maken. Zonder bepakking is het aan te raden de Coast XT extra te beladen met een of meer waterjerrycans zodat hij toch dieper in het water ligt.
The COAST XT • SPECIFICATIES
kayak lengte 4.9 m
kayak breedte 63 cm
gewicht 15.4 kg
cockpit 41 x 76 cm
belading 180 kg
bagageinhoud 181 liter
als pakket 81 x 71 x 33cm
 
 

ONZE DEMO’S

Je kunt ons bellen om een privé demo afspraak te maken. We rekenen geen kosten voor een vrijblijvende persoonlijke demo op water of bij regen in de galerie, als je naar Den Haag komt. Deze oplossing heeft op dit moment zeker onze voorkeur. Voordeel is dat je meteen je kayak aan kan kopen en uit voorraad mee kan nemen.
Tijdens de demo die circa 1.5 uur duurt, oefen je het uitvouwen van doos naar kayak en vice versa, krijg je tips voor het in- en uitstappen en kan je meteen zelf varen. Een vliegende start die zeker door alle deelnemers prettig wordt ervaren.

Kom je naar een groeps-demo op een van te voren afgesproken vaarplek bij je in de buurt, dan is de demo ook gratis.
Spreken we echter af buiten Den Haag, op een andere locatie speciaal voor jou, dan rekenen we 65,–  euro per type kayak dat je wilt testen.

 


TERUG NAAR
> INFO EN PRIJZEN
> KIEZEN
> TWEEPERS > ORU KAYAK  HAVEN 2021
> JUNIOR > THE INLET 2021
> DEMO OP WATER
> SHOP