ORU KAYAK KIEZEN


Een Oru Kayak Kiezen is niet moeilijk met onze keuzehulp.

Vraag het de expert met ervaring. Wij zijn dé 1e Nederlandse ORU KAYAK dealer. Logisch dat je je ORU kayaks bij ons koopt. We varen zelf met een oru en geven goed advies. Lees hier over verschillende kajak-wensen op een rijtje, Dan is het makkelijker een beslissing te nemen tussen de verschillende ORU modellen die we nu aanbieden. We hebben er zes:
twee met ronde cockpit:
de BAY en de COAST
DRIE met open cockpit:
DE BEACH, DE HAVEN en
De inlet
sinds 2023 een super kleine:

DE lake, die bekroond is met de red dot DESIGN award

 

Lees om de kayaks op vaareigenschappen te vergelijken hieronder verder of skip naar
> LAKE   of > INLET  of > HAVEN   of > BEACH  
of naar de zeewaardige
> BAY
 
  of > COAST 

 

info en specificaties alle oru kayaks die je kan kiezen bij de NL dealer:

 


> THE LAKE
Prijs 849,00

VOOR 595,- Euro

RED DOT KORTING
ORU PEDDEL voor 70,–

> excl verzendkosten

The LAKE is een ongelooflijk lichte kajak die ondanks zijn lengte van 2,70 meter en breedte van 80 cm op een verrassend effectieve manier kan worden uitgevouwen. Het ontwerp van pakket tot boot, gebaseerd op de principes van origami, stelt gebruikers in staat om de kajak direct uit te vouwen en in een oogwenk om te toveren tot een functionele boot. Alleen de zitting moet apart worden geplaatst. Ben je klaar met varen, is alleen even snel nadrogen met een handdoek al voldoende om naar huis te kunnen. Op enkele plekken druk je de boot in, waardoor het terugspringt in zijn vierkante vorm en wordt het in een oogwenk weer een graagbaar compact pakket.

The LAKE is in de eerste plaats bedoeld voor mensen die beginnen met kajakken en graag kalme wateren langs oevers verkennen van rivieren of meren. Dankzij het origami-geïnspireerde opvouwbare ontwerp van de Oru Kayak spreekt hij een breed scala aan gebruikers aan die een kajak willen voor recreatief of atletisch gebruik. Echt een bootje die gemakkelijk te vervoeren is en altijd zijn mannetje staat tijdens het varen.

MATEN / SPECIFICATIES

Gewicht: Lake 7.7 Kg, 
Lake Plus 8.2 Kg
UITGEVOUWEN ALS KAYAK

Length kayak: 274 cm
Width: 81 Cm
Cockpit: 168 x 61 cm
Max paddler height: 193 cm
Weight capacity: 113 Kg
Set-up time: 1-3 minutes

INGEKLAPT ALS PAKKET
opgevouwen: 107 x 25 x 46 cm
UV bescherming voor 10 jaar
fabrieksgarantie voor 3 jaar
 

> THE INLET
Prijs 1050,00

EARLY BIRDS KORTING
VOOR 995,- Euro
NU MET
TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

THE INLET is een kleine telg van de ORU KAYAK-familie. De naam THE INLET betekent inham, is geïnspireerd op varen op rustige Fjorden of binnenmeren. 

Deze kleine een-persoons-kayak weegt slechts 9 kilo en meet in opgevouwen toestand maar 110 x 48 x 25 cm. Het is een draagbaar pakket dat nog maar half zo hoog is als de andere modellen van ORU KAYAK. Hij past makkelijk in je rugzak!
Ontworpen voor recreatief gebruikt op rustig water, maakt THE INLET geschikt voor kayakers van elk niveau.  Uit een test van sups en opblaasboten kwam het als winnaar tevoorschijn omdat het zo een uniek op zichzelf staand ontwerp is. Let’s all get out on the water easily!
Door zijn 3 m lengte zoekt hij iets meer de koers, als je het vergelijkt met bv de langere BEACH LT. Wil je langere afstanden varen, dan is een kayak van 3.75m lente een betere keuze.
> Lees meer details over THE INLET hier

MATEN / SPECIFICATIES
Gewicht: 9 kg
UITGEVOUWEN
• lengte: 3 m
• Breedte: 76 cm
• Maximale belading: 115 kg
• Open cockpit
PAKKET
opgevouwen: 100 x 48 x 25 cm
UV bescherming voor 10 jaar
fabrieksgarantie voor 20.000 keer vouwen
 

> THE HAVEN
Prijs 2199,00
VOOR 1895,- Euro

NU MET
TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

De Haven TT kayak is een lichtgewicht origami tandem kayak. Design op het water: het is compact opvouwbaar tot een pakket van 83x73x38cm en het weegt maar 18 kg. In 2021 ondergaat hij een gehele revisie van het ontwerp en is eerste te krijgen bij ORU KAYAKS CLUB NEDERLAND. De kayak is ontworpen voor twee personen. Met 475cm lengte haal je een mooie koerssnelheid en kun je om beurten peddelen terwijl je maatje even rust of een foto maakt. Twee kinderen en een hondje mee? Past er allemaal in.
Toch zijn er ook dagen dat je er een keer alleen op uit wilt om lekker rustig te vissen? Door de voetsteun en enkele sluitclips anders te bevestigen, komt het zitje in het midden van de kayak en transformeert de two seater in ’n eenpersoons versie. Maximum Fun, want het kost geen moeite de kayak in je eentje uit het water te tillen en op te bergen in de kofferbak van je auto.
THE HAVEN 2021 wordt grondig onder handen genomen door het Oru Design Team. oa de rails aan de zijkanten, de trekstang en de clips waar je de zitjes mee vast zet zullen herzien zijn in het nieuwste model. We verwachten levering vanaf juni. Zorg ervoor dat u er een op tijd reserveert. Onze eerste levering is maar 10 exemplaren.


The HAVEN TT • SPECIFICATIES
kayak lengte 4.9 m
kayak breedte 80 cm
gewicht 18 kg
belading 240 kg
als pakket 83 x 73 x 38cm

> Lees meer details over de HAVEN hier


> THE BEACH LT 
Prijs 1399,00
voor 1295,00
NU MET
Nl-talige TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen

De Beach LT kayak van ORU is een echte mooi-weer 1-persoons kajak. Hij ligt zeer stabiel in het water, zodat je er gemakkelijk in en uit kunt stappen als je wil zwemmen. Veel ruimte voor lange benen door de open cockpit, voor lange mensen of als je niet meer heel soepel in de heupen bent, is hij eveneens ideaal. En er is voldoende ruimte voor ‘n picknickmand of rugzak met warme kleren, waar je direct bij kunt zonder uit de kayak te hoeven te stappen. Een hond of een kind tussen je benen is eveneens een optie als je ze mee wilt nemen. 
 
The BEACH LT • SPECIFICATIES
kayak lengte 3.7 m
kayak breedte 70 cm
gewicht 12 kg
belading 120 – 140 kg
als pakket 81 x 71 x 33cm
 
Zoek je liever een 2-persoons vouwkano? Kijk dan naar de Haven TT. Die is doorontwikkeld gebaseerd op de zelfde vorm als de BEACH, met de snelle “overslag”manier van vouwen. De romp is echter verlengd zodat er twee zitplaatsen zijn omdat samen peddelen heel leerzaam en ontspannend kan zijn.
#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

 


> KIJK HIER VOOR
ACTUEELE DEMO DATA
EN LOCATIES
> OF een persoonlijk DEMO
IN DEN HAAG#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

> ORU KAYAK BAY ST 
Prijs 1699,00
Voor 1595,00
NU MET
Nl-talige TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #origami #vouwen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

Daar is de stoere Bay ST voor meer snelheid en dagtochten. Het model uit 2021 is inmiddels de vierde generatie in deze vorm en alle kinderziektes zijn verholpen. Het nieuwe schuif-sluitsysteem is erg handig en de kans om onderdelen te beschadigen bij het vouwen is bij deze serie helemaal niet meer mogelijk, Bovendien zijn sommige essentieele sluitclips nu in metaal ipv kunsstof uitgevoerd. De BAY ST Oru Kayak heeft een rond mangat, dat goed afsluitbaar is met een spatscherm, zodat je er ook mee kunt varen bij minder mooi weer in het voor- en naseizoen of wanneer je met golven of opspattend water te maken krijgt. Deze kayak is bovendien zeewaardig. Hij heeft een prima ligging, koerst als een speer en is als alle ORU KAYAKS licht om te tillen. In- en uitstappen op het water vereist enige oefening, via steiger of de oever gaat inschepen probleemloos door zijn platte bodem. Kortom, de Bay ST is met zijn 3.75m lengte een professionele allrounder.

The BAY ST • SPECIFICATIES
kayak lengte 3.7 m
kayak breedte 63 cm / cockpit 41 x 76 cm
gewicht 13 kg
belading 140 kg, bagageinhoud 90 liter
als pakket 81 x 71 x 33cm


#orukayakhuren #orukayaksclubnl #orukayakkopen #orukayak #kopen #origami #vouwen #adorable.nl/design/ ##adorable.nl/oru-kayak-kiezen/

> COAST XT 
Prijs 2495,00
Voor 1995,00
bestellen? MAIL ONS!
Nl-talige TIPS en TrICKS
>
excl verzendkosten

Tot slot bieden we de  Coast XT aan die 4,5 m lang is en ook een ronde cockpit heeft. Met deze Oru kayak kun je niet alleen fors hogere snelheden behalen, maar ook flink wat bagage meenemen als je meerdaagse tochten wilt maken. Zonder bepakking is het aan te raden de Coast XT extra te beladen met een of meer waterjerrycans zodat hij toch dieper in het water ligt.
The COAST XT • SPECIFICATIES
kayak lengte 4.9 m
kayak breedte 63 cm
gewicht 15.4 kg
cockpit 41 x 76 cm
belading 180 kg
bagageinhoud 181 liter
als pakket 81 x 71 x 33cm
 
 

ONZE DEMO’S

Je kunt ons bellen of mailen om een privé demo afspraak te maken. We rekenen geen kosten voor een vrijblijvende persoonlijke demo op water of bij regen in de galerie, als je naar Den Haag komt. Voordeel is dat je meteen je kayak aan kan kopen en uit voorraad mee kan nemen.
Tijdens de demo die circa 1.5 uur duurt, oefen je het uitvouwen van doos naar kayak en vice versa, krijg je tips voor het in- en uitstappen en kan je meteen zelf varen. Een vliegende start die zeker door alle deelnemers prettig wordt ervaren.

Wil je alleen testen en koop je niets aan, dan rekenen we 65,–  euro per type kayak dat je wilt testen.
Heb je een week nagedacht en besluit daarna toch te kopen, dan restitueeren we het bedrag
en is de demo dus gratis.

 

 


TERUG NAAR
> INFO EN PRIJZEN
> KIEZEN
> 2-PERS > ORU KAYAK  HAVEN TT
> JUNIOR > THE INLET
> DEMO OP WATER
> SHOP