sahara kruk


DESIGNED BY CHRIS RUHE

De beukenhouten Sahara kruk is een fantastisch voorbeeld van hedendaags Dutch Design. Een blikvanger in uw woon- of werkkamer. Zit ergonomisch goed, is mooi en prettig verend voor je rug. Door die flexibiliteit zal je niet je heup fixeren bij lang zitten. De bijzondere constructie grijpt terug op de traditie van Thonet om met stoom houten onderdelen te buigen. De gebogen houten ringen zijn op ingenieuze wijze op elkaar verlijmd waardoor een transparante veer ontstaat. Zodra u erop gaat zitten, beweegt de kruk met u mee en stimuleert zo een actieve zit.

De kruk is  in verschillende hoogtes leverbaar en wordt voor u speciaal gemaakt afgestemd op uw lichaamslengte. Als u zit, is het ideaal als u onderbeen net iets meer dan 90 graden maakt. Om een precieze bestelling te kunnen plaatsen vragen we u ook de lengte van het onderbeen aan de achterkant gemeten (van hak tot binnenkant knieholte) door te geven. Met een zwaar postuur is het aan te raden een extra ring in de hoogte bij te bestellen. Geeft u dat aan bij de opmerkingen.

Prijs: 795,- Euro*

LEVERTIJD op aanvraag wegens grote drukte,
normaal 14 dagen, na betaling factuur

Een normale gemiddelde kruk hoogte is 20 ringen circa 48cm. Indien meer nodig zijn, komt er per ring €5,– aan kosten bij

LEREN ZITVLAK
U kunt kieen uit houten zitting rustige tekening of wilde tekening. Daarnaast ook zitting van leer wat bij lange uren achter elkaar zitten meer comfort boiedt. 4 standaard kleuren beschikbaar: Rood, Blauw, Geel en Zwart. Daarnaast exclusief bij Galerie Adoráble is een leren ziting in ivoorkeur ook te bestellen.

Uw keuze geeft u aan in onderstaand bestelformulier

 

  VOORNAAM *
  ACHTERNAAM *
  STRAAT*
  POSTCODE*
  STAD*
  E-MAIL ADRES *
  SAHARA KRUK OP MAAT/ LICHAAMSLENGTE / LENGTE KUIT in cm/
  Bestelt hierbij de Sahara kruk in Beuken. Na het versturen krijgt u eerst een bevestiging en een factuur of antwoord op uw vragen via mail
  MET BEUKENHOUTEN ZITTING
  MET LEREN KUSSEN IN KLEUR
  LIMITED EDITION in LICHT IVOOR
  OPMERKINGEN


  A B O U T
  Chris Ruhe is een gedreven vakman en een experimentele meubelmaker. Waar de een afhaakt wegens de onmogelijkheden, weet Ruhe door te zetten en te volharden in het vinden van alle kinderziektes die een subliem product in de weg kunnen staan. Zijn resultaten zijn meubels van grote schoonheid.

  Hieronder de kast CAMOUFLAGE waarvoor Chris Ruhe zijn inspiratie vond in de structuur van voetstappen in het zand

  TENTOONSTELLINGEN een keuze

  2018
  > Art The Hague, Galerie Adoráble, Den Haag
  > Frozen Fountain Amsterdam

  PUBLICATIE
  5 oktober 2018
  > Hoogtepunten uit tien jaar Mooi Ding / Publicatie Volkskrant